Laatste nieuws

Laatste nieuws

Ere wie ere toekomt

Prijswinnaars VANDEPUNT. Business Run alsnog in het zonnetje gezet Op zaterdag 9 juli vond de 5e editie van de Gemert City Run plaats. Met ruim 1000 lopers en vele toeschouwers een goed bezocht evenement. Onderdeel hiervan was ook de VANDEPUNT. Business Run waarin versc read more

Terugblik 5e editie Gemert City Run

Zaterdag 9 juli was het dan eindelijk zo ver, de 5e editie van de Gemert City Run. Ruim 1000 lopers hebben we dit keer mogen verwelkomen. Van de wandelaars van de Gemert Media City Walk tot de hardlopers van de 2,1 – 5 – 10 en 15 km, van de Kids Runners tot de deelnemers

Schrijf je nu in voor de Gemert City Run

Het is zover: de inschrijving voor de Gemert City Run is geopend. Het leukste hardloop- en wandelevenement van de regio staat dit jaar gepland op zaterdag 9 juli en biedt voor iedereen wat wils. Kom jij mee hardlopen, wandelen of je kinderen aanmoedigen bij de Kids Runs? Wij staan klaar om jullie met open armen op het sfeervolle Ridderplein te ontvangen!

De Gemert City Run op 9 juli biedt voor iedereen wat wils

De 5e editie van de Gemert City Run lijkt nog ver weg maar de voorbereidingen zijn inmiddels gestart. Het leukste hardloop- en wandelevenement van de regio staat dit jaar gepland op zaterdag 9  juli en biedt voor iedereen wat wils.

De 5e editie van de Gemert City Run gaat niet door

Vanwege de afgekondigde nieuwe maatregelen, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, gaat de jubileumeditie van de Gemert City Run op zondag 17 mei helaas dit jaar niet door. Een besluit waar we volledig achterstaan, maar ook ontzettend van balen.