Ere wie ere toekomt

Ere wie ere toekomt

Prijswinnaars VANDEPUNT. Business Run alsnog in het zonnetje gezet

Op zaterdag 9 juli vond de 5e editie van de Gemert City Run plaats. Met ruim 1000 lopers en vele toeschouwers een goed bezocht evenement. Onderdeel hiervan was ook de VANDEPUNT. Business Run waarin verschillende bedrijfsteams het tegen elkaar opnamen.

Helaas is er iets mis gegaan bij het berekenen van de scores van de deelnemende teams. Hierdoor bleek de aanvankelijke uitslag achteraf niet juist. Als Gemert City Run vinden we het belangrijk om de terechte winnaars het podium te geven dat zij verdienen. Dit hebben we gedaan op donderdag 14 juli op de atletiekbaan van GAC. Hierbij konden de teams van SVM Stigter Voegwerken en Bouwbedrijf A. van Schijndel alsnog verdiend in de bloemen gezet worden. De avond werd afgesloten met een drankje om de overwinning te vieren. 

De juiste uitslag is:

5 km:

  1.   SVM Stigter Voegwerken
  2.   Destiny
  3.   E-bikeaccu.nl

10 km:

  1.   Destiny
  2.   Bouwbedrijf A. van Schijndel
  3.   VANDEPUNT. Filmproducties