Terugblik 5e editie Gemert City Run

Terugblik 5e editie Gemert City Run

Zaterdag 9 juli was het dan eindelijk zo ver, de 5e editie van de Gemert City Run. Ruim 1000 lopers hebben we dit keer mogen verwelkomen. Van de wandelaars van de Gemert Media City Walk tot de hardlopers van de 2,1 – 5 – 10 en 15 km, van de Kids Runners tot de deelnemers aan de VANDEPUNT. Business Run: iedereen heeft kunnen ervaren hoe leuk samen bewegen kan zijn. Veel supporters, stralend weer, volle terrassen en een grote tent op het Ridderplein – kortom: alle ingrediënten voor een topevenement!

Foto’s en aftermovie

Wil je nog eens nagenieten met de foto’s? Kijk dan op de fotopagina van onze website. Hier vind je ook de enige echte Gemert City Run 2022 aftermovie.

 

Dank aan alle vrijwilligers

De Gemert City Run is mede mogelijk gemaakt door heel veel vrijwilligers. Zij waren van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in touw. Bedankt voor jullie inzet en gastvrijheid naar alle bezoekers en we hopen volgend jaar weer op jullie te mogen rekenen!

Geen Gemert City Run zonder sponsoren

Dank ook aan alle sponsoren die ons ook dit jaar weer ondersteund hebben. Zonder jullie geen Gemert City Run. Wil je de volgende keer ook onderdeel uitmaken van deze succesvolle organisatie? Kijk dan op onze sponsorpagina

Save the date

Het is nog ver weg maar noteer het alvast in je agenda: zaterdag 8 juli 2023 – de 6e editie van de Gemert City Run. We hopen je dan te mogen begroeten. 

Sportieve groet

De organisatie van de Gemert City Run