Supporters

Supporters

Gemert City Run Fanplein

Het evenement is niet alleen leuk voor de hardlopers zelf, maar ook voor iedereen die de unieke Gemert City Run sfeer wil meemaken. Speciaal voor supporters is er het Gemert City Fanplein op het Ridderplein, bij de start en finish. Op dit plein zijn er gedurende de gehele dag talloze activiteiten voor jong en oud. Kortom, de perfecte plek om alle toppers aan te moedigen. Ook na het hardlopen kan er op het Ridderplein samen flink geproost worden op de mooie prestatie. Hier vindt na afloop onder andere een spetterend live muziek programma plaats.

Aanmoedigen van de lopers

Zowel bij de start, langs het parcours als bij de finish kun je de lopers de hele middag toejuichen. Aanmoedigingen die de lopers natuurlijk als geen ander verdienen, want het is niet zo maar wat om mee te doen aan de Gemert City Run!

Gezellig centrum

Gemert heeft een gezellig centrum, met veel leuke winkels en terrasjes. De finish van de  Gemert City Run is in hartje centrum. Hier wordt gedurende de dag van alles georganiseerd. Wil je Gemert en omgeving verkennen, dat kan natuurlijk ook. Meer informatie over Gemeente Gemert-Bakel en een evenementenkalender vind je op Hartje Gemert