Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Fiets

Als het even mogelijk is kom je natuurlijk met de (race)fiets naar Gemert. Dan ben je meteen lekker warm gefietst.

Openbaar vervoer

Als de fiets geen optie voor je is dan stimuleert de organisatie het gebruik van het openbaar vervoer (bus) om naar de wedstrijd te komen. Gemert beschikt helaas niet over een station, desondanks is Gemert rechtstreeks te bereiken met de bus vanuit Eindhoven en Uden (uitstaphalte West-om/Heuvel). Kijk op 9292OV om je reis te plannen. Wij adviseren om minimaal een uur voor de start in Gemert te arriveren.

Auto

Parkeermogelijkheid is er op het evenemententerrein aan de Schabbert. Vanaf dit terrein wandel je in ongeveer 10 minuten (800 meter) naar het Ridderplein. Daarnaast wordt er een gratis pendelritje aangeboden door de ‘Goede Moordenaar’: De roemruchte tram die van 1883 tot 1937 reed over het traject ‘s-Hertogenbosch – Helmond. Durf jij mee te rijden :-)?

Vanaf Den Bosch

Op de A2 neem je afrit 21, Veghel en volg je de N279 via Veghel richting Beek en Donk. In Beek en Donk volg je de N272 richting Gemert.

Vanaf Eindoven

Je volgt de A270 richting Helmond. Je neemt de afrit Nuenen/ Gemert/ Geldrop. Je blijft de borden richting Gemert volgen. In Beek en Donk volg je de N272 richting Gemert.

Vanaf Nijmegen

Je volgt de A73 richting Venray/Venlo en neemt afrit 6, Boxmeer. Je volgt de N272 richting Gemert. Je rijdt door Elsendorp en gaat op de rotonde rechtdoor (tweede afslag) richting Gemert.

Vanaf Venlo

Je volgt de A67 richting Eindhoven en neemt afrit 36, Helmond. Je volgt de N279 richting Beek en Donk. In Beek en Donk volg je de N272 richting Gemert.

Extra informatie omwonenden

Wij zijn ons ervan bewust dat het organiseren van een evenement overlast en hinder met zich mee kan brengen. Wij doen er dan ook alles aan om deze hinder tot een minimum te beperken. Wij hopen dat u daarvoor begrip kunt opbrengen.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de organisatie via info@gemertcityrun.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle afgesloten straten tijdens de Gemert City Run