Teams

Team Challenge

Team Challenge

De Gemert City Run Team Challenge is een sportieve uitdaging met een hoge fun-factor. Doe mee met je vriendengroep, familie, clubgenoten, kennissen of buren. Als team kies je uit één van de volgende afstanden:
– 2 km
– 5 km
– 10 km
Een team bestaat uit minimaal 3 leden. Naast dat je jouw prestatie terugvindt in de algemene uitslag, zal er ook een uitslag opgemaakt worden per team waarbij het teamgemiddelde wordt berekend en je dus kunt zien hoe jouw prestatie is t.o.v. je teamgenoten en hoe die is t.o.v. andere teams.

De inschrijfkosten per persoon zijn gelijk aan die van de afstand die je loopt (2 – 5 – 10 km)

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de Team Challenge? Bedenk een goede naam voor jullie team, en zorg dat jullie herkenbaar zijn op de wedstrijddag.  Voer bij het inschrijven, bij elk teamlid bij het veld ‘Team Challenge naam’  exact (!) deze zelfde teamnaam in. Je schrijft dus gemakkelijk meerdere teamleden tegelijk in.

Heb je een team van meer dan 10 leden? Dan kun je je ook in één keer inschrijven. Je krijgt dan van ons een Excel-bestand dat ingevuld moet worden, en ontvangt 1 gezamenlijke factuur. Mail hiervoor naar: inschrijven@gemertcityrun.nl