Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in!

De inschrijving voor de Gemert City Run 2023 is geopend. Het leukste hardloopevenement van de regio staat dit jaar gepland op zaterdag 8 juli. Kom jij mee hardlopen of je kinderen aanmoedigen bij de Kids Runs? Kom dus gezond in beweging en schrijf je nu in.

Hardlopen voor jong en oud

Het programma van de Gemert City Run start met de gezellige Kids Runs. Er is een afstand van 800 meter voor groep 1-2 en een ronde van 1100 meter voor de kinderen van groep 3 tot en met 6. De oudere jeugd en volwassenen kunnen kiezen uit maar liefst 4 afstanden: de 2 km, de 5 km, de 10 km of de 15 km. “Dankzij het vernieuwde parcours kunnen we dit jaar een échte 15 km laten plaatsvinden”, legt voorzitter Sander Leenders uit. “Deze afstand start tegelijk met de 10 km. Waar de 10 km lopers na twee rondes door het centrum van Gemert de finish bereiken, ga je voor de 15 km nog een derde ronde afleggen.”

Team Challenge & Business Run

Voor de lopers in groepsverband zijn er twee mogelijkheden. De Team Challenge en de Business Run. Bij de Team Challenge schrijf je je in als groep en krijg je een gemiddelde eindtijd te zien. Zo zie je in het klassement hoe jullie het doen ten opzichte van andere teams. Daag zo je sportteam, vriendenclub of buurtvereniging uit voor de 2 km, 5 km of 10 km.
De Business Run is voor bedrijventeams van 3 tot 5 lopers. Zij lopen de 5 km of de 10 km en proberen zo het snelste bedrijf van Gemert en omstreken te worden. Voor deze teams zijn er extra faciliteiten en volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje of een drankje.

Profiteer nu van het voor-inschrijvingstarief

Op deze website vind je het volledige programma en een link om je direct in te schrijven. Als je je nu inschrijft komt je naam op het startnummer èn profiteer je van het voor-inschrijvingstarief.

Kasteel Gemert / BL Huisvesting nieuwe hoofdsponsor

De organisatie van de Gemert City Run is verheugd om Kasteel Gemert / BL Huisvesting te kunnen presenteren als de nieuwe hoofdsponsor van het evenement. Afgelopen week werd een contract voor minimaal twee jaar getekend met Kasteelheer Bas van de Laar. Met de Kids Runs door het Kasteelpark was er al enkele jaren een intensieve samenwerking en met de nieuwe hoofdsponsoring wordt dit uitgebreid. “We willen graag als hoofdsponsor optreden omdat we bij willen dragen aan een Gemert City Run met een sterk lokaal maar ook een meer regionaal of mogelijk internationaler karakter. Met ons Kasteel Gemert Eindhoven Curio Collection by Hilton Hotel hebben we de juiste ingrediënten om hier in de toekomst op in te spelen. En als alles gereed is kunnen we misschien wel met het Kasteel als gastheer optreden bij het evenement“, aldus Bas van de Laar. (Advertorial).

Foto: Gemert City Run (Foto: Dominic van Corstanje).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!