Schrijf je nu in voor de Gemert City Run

Schrijf je nu in voor de Gemert City Run

Het is zover: de inschrijving voor de Gemert City Run is geopend. Het leukste hardloop- en wandelevenement van de regio staat dit jaar gepland op zaterdag 9 juli en biedt voor iedereen wat wils. Kom jij mee hardlopen, wandelen of je kinderen aanmoedigen bij de Kids Runs? Wij staan klaar om jullie met open armen op het sfeervolle Ridderplein te ontvangen!

Bewegen is voor iedereen
Wandelaars die deelnemen aan de Gemert City Walk kunnen kiezen uit een wandeltocht van 12,5 of 25 kilometer die wordt georganiseerd samen met wsv Zuth. Kinderen zijn van harte welkom bij de Kids Runs.  Er is een afstand van 800 meter voor groep 1-2 en een ronde van 1100 meter voor de kinderen van groep 3 tot en met 6.
          Ook hardlopers kunnen hun hart ophalen. Dit jaar zijn er maar liefst 4 afstanden: de 2,1 km, de 5 km, de 10 km of de 15 km. Bij de laatste afstand loop je de 5 km en de 10 km achter elkaar. Een mooie training als je in het najaar bijvoorbeeld een marathon wilt lopen. De 2,1 km, ofwel de kleine ronde van het parcours is juist geschikt voor mensen die minder kunnen of willen trainen en ook een prima afstand voor tieners. “Zo hopen we de drempel om mee te doen laag te houden, want bewegen is voor iedereen”, legt voorzitter Sander Leenders uit.

Team Challenge & Business Run
Voor de lopers in groepsverband zijn er twee mogelijkheden. De Team Challenge en de Business Run. Bij de Team Challenge schrijf je je in als groep en krijg je een gemiddelde eindtijd te zien. Zo zie je in het klassement hoe jullie het doen ten opzichte van andere verenigingen. Daag zo je sportteam, vriendenclub of buurtvereniging uit voor de 2,1 km, 5km of 10km.
De Business Run is voor bedrijventeams van 3 tot 5 lopers. Zij lopen de 5 of de 10 km en proberen zo het snelste bedrijf van Gemert en omstreken te worden. Voor deze teams zijn er extra faciliteiten en volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje of een drankje.  

Profiteer nu van het voor-inschrijvingstarief
Op onze website www.gemertcityrun.nl vind je het volledige programma en een link om je direct in te schrijven. Als je je nu inschrijft komt je naam op het startnummer èn profiteer je van het voorinschrijvingstarief. Kijk voor meer informatie op deze site en op Facebook, Instagram en Twitter. 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − acht =