De 5e editie van de Gemert City Run gaat niet door

De 5e editie van de Gemert City Run gaat niet door

Vanwege de afgekondigde nieuwe maatregelen, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, gaat de jubileumeditie van de Gemert City Run op zondag 17 mei helaas dit jaar niet door. Een besluit waar we volledig achterstaan, maar ook ontzettend van balen. Vanaf 9 maart zijn er diverse, landelijke maatregelen van kracht gegaan, omdat het coronavirus zijn intrede in Nederland heeft gedaan. Velen van jullie, maar ook wij, zaten sindsdien in spanning over onder meer wat dit gaat betekenen voor de 5e editie van de Gemert City Run. We hebben de laatste weken veel gesproken en overlegd, met elkaar en andere evenementenorganisaties. De gezondheid en veiligheid van de deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en alle andere vele betrokkenen gaat boven alles en heeft -altijd- onze hoogste prioriteit. We vragen begrip voor de situatie, en willen jullie op het hart drukken het advies van het RIVM op te volgen. Ga zo veel mogelijk alleen naar buiten, daar waar kan, blijf gezond en in beweging. We zijn ondertussen achter de schermen druk bezig om alle opties wat betreft een mogelijk nieuwe datum, gekochte startnummers, afspraken met sponsoren etc. uit te werken. Dit wordt later gecommuniceerd. Aan alle getroffenen, mensen in de zorg, leveranciers, en alle collega evenementenorganisaties: wij denken aan jullie in deze tijd, en wensen jullie sterkte. Een warme groet, Het volledige Gemert City Run Team

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + zes =