Vijfde editie Gemert City Run op zondag 17 mei 2020

Vijfde editie Gemert City Run op zondag 17 mei 2020

Na vier edities is de Gemert City Run niet meer weg te denken uit de Gemertse evenementen- en hardloopkalender. Alle keren stonden er meer dan 1000 deelnemers aan de start van de (ienie)mini run, 5 of 10 kilometer, uit Gemert en omstreken. Waar we de komende editie opnieuw naar streven is een gezellig feest met veel muziek en de mogelijkheid om mee te doen voor jong en oud, de echte sportieveling en diegene die vooral meedoet voor het drankje achteraf. Kortom, het Gemert City Run sfeertje!

Naar de zondag

Het evenement zal dit jaar niet plaats vinden op zaterdagavond maar op zondagmiddag. Hierdoor hopen we op een grote toegankelijkheid en een gezellige sfeer met een drankje en muziek na afloop. De lopers op de 10 kilometer zullen het spits afbijten, waarna de 5 kilometer zal starten. We bewaren het ‘best for last’, met de (aller)kleinste.

Lentetocht Zuth
In hetzelfde weekend van de Gemert City Run, zal de Zuth dit jaar op zaterdag en zondag de Lentetocht organiseren. Om die reden wordt er door ons dit jaar geen wandeltocht georganiseerd, maar nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze mooie Lentetocht. Meer informatie kun je vinden op www.wsvzuth.nl

Blijf op de hoogte!
Het duurt nog even tot mei. Naar verwachting opent de online inschrijving in februari. Blijf ons tot die tijd volgen voor de laatste nieuwtjes. Abonneer je op onze online nieuwsbrief via de website en dan houden wij je op de hoogte.

Wij kijken er naar uit om samen met alle vrijwilligers en sponsoren er opnieuw een sfeervolle en sportieve dag van te gaan maken!

Namens de organisatie van de Gemert City Run

(bron: Gemerts Nieuwsblad)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =