Lees hier de informatie over inschrijven


Lees hier de laatste informatie over de na-inschrijving en het ophalen van je startbewijs.⤵️
 
➡️Na-inschrijving voor Gemert City Run en Walk
Op vrijdagavond 10 mei is het van 19:00 tot 21:00 mogelijk om je in te schrijven, bij Dientje (Kerkstraat 9). Ook zaterdag is het mogelijk om je in te schrijven, tot 30 minuten voor aanvang van het evenement bij het Gemeentehuis. Let op, er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar, zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent. Betalen is alleen contant mogelijk.
➡️Tarieven na inschrijving
Gemert City Walk €6,00
ieniemini run €4,00
mini run €6,00
5 km €15,00
10 km €17,00
➡️Afhalen startbewijs Gemert City Run
Heb je er niet voor gekozen om je startnummer op te laten sturen? Dan kun je op vrijdagavond 10 mei tussen 19:00 en 21:00 je startnummer ophalen bij Dientje (Kerkstraat 9), of zaterdag 11 mei, vanaf 16:30 bij het Gemeentehuis (Ridderplein 1) direct aan het parcours, vlak bij de start en finish.
 
➡️Afhalen startbewijs Gemert City Walk
Op zaterdagochtend is het vanaf 10:00 mogelijk om het startbewijs op te halen en in te schrijven voor de Gemert City Walk bij de Kasteelpoort. Je ontvangt tevens wat eten en drinken voor onderweg en de routes (deze staan tevens duidelijk aangegeven onderweg).
Let op: diegene die heeft aangegeven het startnummer te willen laten opsturen, ontvangen de € 1,50 terug bij het afhalen van het startbewijs.
Het beloofd een super dag te worden om actief buiten te zijn! Veel hardlopers gebruiken de +10 graden-regel. Dit ezelsbruggetje gaat ervan uit dat je gevoelstemparatuur tijdens het hardlopen ongeveer 10 graden warmer is dan de buitentemperatuur. Dus ons kledingadvies luidt daarom: tussen 10 en 17 graden = shirt met korte of lange mouw, driekwart of korte tight. En trek daarna wat lekker warms aan voor de afterparty :-)