Gemert City Run voegt een extra onderdeel toe: Ieniemini Gemert City Run


Ook dit jaar is het ook voor jonge sportievelingen mogelijk om mee te lopen met de Gemert City Run. De komende editie voegt de organisatie er nog een extra onderdeel aan toe, namelijk de ienieminie run, een ronde van ongeveer 800 meter rondom het Kasteel in het centrum van Gemert.

Meedoen is belangrijker dan winnen!
Het doel van de Gemert City Run is om zoveel mogelijk kinderen te bereiken en te stimuleren om te gaan bewegen. Het motto? Meedoen is véél belangrijker dan winnen! De aandacht gaat niet alleen naar de winnaars maar naar alle kinderen! Iedereen die meedoet ontvangt daarom een medaille.

Programma zaterdag 11 mei

17:50 Ieniemini Gemert City Run 800 meter (kinderen tot en met groep 2)
18:15 Mini Gemert City Run 1250 meter (Kinderen van groep 3 tot en met groep 8)

 

De Rabobank Gemert City Run Challenge
We dagen alle klassen van basisscholen in Gemert-Bakel uit om dit jaar (opnieuw) mee te doen aan ‘Rabobank Gemert City Run Challenge’. Door samen met de mee te lopen, maken jullie kans op leuke prijzen.

Schrijf jouw klas nu in!
Laat zien hoe sportief jij en je klasgenootjes zijn, en schrijf jullie samen met je klas en juf of meneer in! Schrijf je in via het inschrijfformulier op school vóór 1 mei.

Meer informatie lees je op www.gemertcityrun.nl