Dit jaar ook een wandeltocht bij de Gemert City Run


Op zaterdag 11 mei organiseert de Gemert City Run samen met wandelsport vereniging Zuth en Gemert Media voor de eerste keer de Gemert Media City Walk met afstanden van 12,5 km en 25 km. Op deze manier hoopt de organisatie nog meer mensen in beweging te krijgen en te laten genieten van de mooie omgeving.

Routes
De routes lopen vanaf het kasteel, door de sfeervolle en groene omgeving van Gemert-Bakel met onderweg veel sfeerpunten om alle wandelaars aan te moedigen en te enthousiasmeren. Zo is er een verzamelplaats waar beide afstanden voorbij komen. Na de finish op het Ridderplein is er nog volop gelegenheid om onder het genot van een drankje, een hapje en muziek na te genieten van de wandeltocht en de deelnemers aan de Gemert City Run aan te moedigen.
Starttijden
Start 12.5 km: tussen 12:00 en 14:00
Start 25 km: tussen 10:30 en 11:30

Je kunt tot 17:30 finishen op het Ridderplein, waarbij je de Gemert City Run medaille ontvangt.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de wandeltocht via de website van de Gemert City Run. Daginschrijving is tevens mogelijk.