Inschrijving van start op 1 januari


Proost op een sportief 2019!

Wij kijken terug op een geweldige Gemert City Run in 2018. Jullie aanwezigheid, energie & enthousiasme inspireert ons om er ook volgend jaar een feest van te maken. Het zou natuurlijk super zijn als ook jij dan weer aan de start staat.

Een nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe doelen! Wil jij een langere afstand lopen, sneller worden of begin je net met hardlopen? Of is hardlopen niets voor jou, maar wandelen wel? Het kan allemaal op zaterdag 11 mei tijdens de 4e editie van de Gemert City Run. Het programma bestaat uit een 600 m en 1500 m voor de allerkleinste, 5 km, of een 10 km door hartje Gemert. Of wandel langs alle mooie plekken die Gemert kent tijdens de Gemert City Walk. Én na afloop dans je de spierpijn er zo uit, tijdens de afterparty.

Race, wandel & feest jij mee? Twijfel dan niet langer en schrijf je in vanaf 1 januari.