Rabobank Mini Gemert City Run Challenge


Ook dit jaar is het ook voor jonge sportievelingen mogelijk om mee te lopen met de Gemert City Run. Kinderen tot en met 12 jaar lopen samen een ronde van 1500 meter, dwars door het hartje van Gemert. De Van de Punt Mini City Run start op zaterdag 26 mei om 18:20 op het Ridderplein.

Meedoen is belangrijker dan winnen

Het doel van de Gemert City Run is om zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar te bereiken en te stimuleren om te gaan bewegen. Het motto is: ‘Meedoen is véél belangrijker dan winnen!’ De aandacht gaat niet alleen naar de winnaars maar naar alle kinderen! Iedereen die meedoet ontvangt daarom een medaille en een goodiebag.

De Rabobank Mini City Run Challenge

We dagen alle klassen van basisscholen in Gemert-Bakel uit om dit jaar mee te doen aan ‘Rabobank Mini City Run Challenge’. Door samen met de klas punten te verzamelen, door bijvoorbeeld met je klas dezelfde sportkleding te dragen, maken jullie kans op leuke prijzen. Benieuwd hoe jullie deze punten kunnen verzamelen? Kijk dan op de website.

Schrijf jouw klas nu in

Laat zien hoe sportief jij en je klasgenootjes zijn, en schrijf jullie samen met je klas en juf of meneer in! Schrijf je in via het inschrijfformulier op school of meld jouw klas aan via cindy@gemertcityrun.nl
Meer informatie lees je op www.gemertcityrun.nl/