Vrijwilligers

De Gemert City RunΒ is niet mogelijk zonder de medewerking van een groot aantal vrijwilligers. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn zo’n meer dan 100 vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen!

Er zijn veel verschillende taken: in de voorbereiding zorgen vrijwilligers voor het klaarmaken van de deelnemerspakketten, de opbouw van het start- en finishgebied en het uitzetten van het parcours e.d. Op de dag van de loop zelf zorgen vrijwilligers voor de na-inschrijving, de veiligheid van het parcours, de inname van kleding en tassen, het uitdelen van drankjes en medailles en nog vele andere zaken.

Help je mee als vrijwilliger?
Kun je niet meelopen, maar wil je toch dit fantastische loopfestijn van dichtbij meemaken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar vele handen die ons kunnen helpen het evenement op zaterdag 26 mei 2018 tot een succes te maken.Β Jullie zorgen ervoor dat de Gemert City Run op rolletjes gaat verlopen! Tijdens de dag maak je de unieke Gemert City Run sfeer mee, en wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Stuur je contactgegevens (naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres)Β naar Marieke van der Aa-Dekkers: vrijwilligers@gemertcityrun.nl