Supporters

Gemert City Run Fanplein
Het evenement is niet alleen leuk voor de hardlopers zelf, maar ook voor iedereen die de unieke Gemert City Run sfeer wil meemaken. Speciaal voor supporters is er het Gemert City Fanplein op het Ridderplein, bij de start en finish. Op dit plein zijn er gedurende de gehele dag talloze activiteiten voor jong en oud, een belangrijk thema is duurzaamheid. Kortom, de perfecte plek om alle toppers aan te moedigen. Ook na het hardlopen kan er op het Ridderplein samen flink geproost worden op de mooie prestatie. Hier vindt na afloop onder andere een spetterend live muziek programma plaats.

Aanmoedigen van de lopers
Zowel bij de start, langs het parcours als bij de finish kun je de lopers de hele middag toejuichen. Aanmoedigingen die de lopers natuurlijk als geen ander verdienen, want het is niet zo maar wat om mee te doen aan de Gemert City Run!

Gezellig centrum
Gemert heeft een gezellig centrum, met veel leuke winkels en terrasjes. De finish van de  Gemert City Run is in hartje centrum. Hier wordt gedurende de dag van alles georganiseerd. Wil je Gemert en omgeving verkennen, dat kan natuurlijk ook. Meer informatie over Gemeente Gemert-Bakel en een evenementenkalender vind je op Hartje Gemert


‘Gemert City Run’ straat van het jaar 2018!

De Gemert City Run en Keurslager Johan Jansen gaan op zoek naar de straat van het jaar. Welke straat, aan het parcours van de Gemert City Run, is op zaterdagavond 26 mei het beste, origineelste en mooiste versierd? En bovenal, in welke straat beleven de lopers én het publiek de beste sfeer? Denk aan slingers, spandoeken, aanmoedigingskreten op de weg, ballonnen, confetti en muziek.

Een deskundige jury bezoekt de straten tijdens de Gemert City Run. De winnaar wordt direct na het evenement, tijdens de prijsuitreiking bekend gemaakt. Doe mee met de verkiezing van de ‘Gemert City Run’ straat van het jaar!
Woon je niet aan het parcours? Geen probleem, het is tevens mogelijk om een straat te adopteren, in overleg met de bewoners natuurlijk.

Alleen straten die zich opgeven maken kans op de prijs, dus geef je nu op als straat en maak kans op een volledig verzorgde straatbarbecue voor 25 personen! Geef je vóór 1 mei op als straat, via info@gemertcityrun.nl onder vermelding ‘Gemert City Run straat van het jaar’.

Let op! Creativiteit is prima, maar houd rekening met het volgende: 

  • Bouw geen obstakels op de weg, want de deelnemers hebben de ruimte hard nodig! Als je een overspanning over de weg bouwt, dan moet deze een doorrijhoogte van minimaal 4,5 meter hebben;
  • Let er ook even op dat je jouw muziek niet te hard aan zet. Hier doe je de deelnemers namelijk geen plezier mee;
  • Houd bij verlichting rekening met de brandveiligheid van de versiering;
  • Bij warm weer waarderen hardlopers afkoeling. Wij raden het echter af om over de hele breedte van het parcours water te sproeien, omdat niet alle deelnemers dit op prijs stellen. Ook vragen wij je, wanneer je bekertjes water uitdeelt, deze zelf op te ruimen.