Mini Gemert City Run

 

Afstand ongeveer 1500 meter
Voor wie? Kinderen van groep 3 tot en met groep 8
Inschrijven Inschrijven vanaf 1 januari
Afhalen startnummer en
na-inschrijving
Indien je ervoor gekozen hebt om jouw startnummer niet op te laten sturen, dan kun je deze ophalen bij:
Gemeentehuis, Ridderplein 1, 5421 CV, GemertNa-inschrijving is mogelijk vanaf 16:30 Na-inschrijving is mogelijk vanaf 16:30
Starttijd 18:20
Start/finish Ridderplein in Gemert
één ouder/verzorger mag (zonder startnummer) tijdens de wedstrijd (een stuk) mee rennen, om hun mini Gemert City Runner goed te kunnen aanmoedigen!
Inschrijfgeld T/m 4 mei: € 4,00 (na inschrijving € 6,00)
Herinnering Elke Mini City Runner ontvangt een unieke Gemert City Run 2019 medaille.

Wij vinden alle deelnemers aan de Mini Gemert City Run winnaars, en daarom ontvangt iedereen een prijs!

Tijdwaarneming d.m.v. chip in startnummer
Parkeren parkeerterrein op loopafstand (10 minuten) van start en finish aan de Heuvel
Verzorging verzorgingspost (water) na de finish
Parcours geheel verkeersvrij door het centrum van Gemert (rondom het Kasteel)

Rabobank Challenge

Het doel is om zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar te bereiken en te stimuleren om te gaan bewegen. Door het organiseren van een ‘challenge’ binnen de basisscholen kunnen kinderen binnen de gemeente Gemert-Bakel gemotiveerd worden om mee te doen. Het motto: meedoen is belangrijker dan winnen! De aandacht gaat daarom niet alleen naar de winnaars maar naar álle kinderen.

Klassen van basisscholen worden daarom uitgedaagd om mee te doen aan de (ienie)Mini Gemert City Run op zaterdag 11 mei. Klassen kunnen punten verdienen. De klas met de meeste punten wint de eerste prijs. Er worden prijzen beschikbaar gesteld door Rabobank.

  • Per ingeschreven deelnemer                      10 punt
  • Lopen voor een goed doel                           50 punten keuze voor goed doel is vrij (doel voor school of stichting bijv.)
  • Gezamenlijke teamfoto                                20 punten minimaal één week voorafgaand aan het evenement gaan alle deelnemers gezamenlijk op de foto. Deze foto wordt opgestuurd naar  cindy@gemertcityrun.nl
  • Gezamenlijke training voorafgaand           50 punten School organiseert (mogelijk in samenwerking met de Gemert City Run) een gezamenlijke training voorafgaand aan het evenement.
  • Teamkleding tijdens het evenement          20 punten

Lopen jullie samen mee? Laat dan de organisatie (cindy@gemertcityrun.nl) weten dat jouw school/sportvereniging aan de start staat van de Gemert City Run.