Gemert City Run pakt het dit jaar grootster aan voor bedrijven


Teamspirit, daar draait het om. Samen trainen, samen lopen en natuurlijk samen met je collega’s de finish halen! Als deelnemer aan de Gemert City Run beleef je samen met collega’s het ultieme teamgevoel. Wat is er nu leuker dan samen 5 of 10 kilometer hard te lopen door het mooie Gemert en na afloop te proosten op jullie prestatie? De Gemert City Run brengt samen met Gemert Media, sport en gezelligheid samen tot één evenement tijdens de 5 en 10 kilometer Gemert Media Business Run. Tijdens de komende editie op zaterdag 26 mei worden jullie uitgenodigd voor het Business Run Café bij het Ridderhof.

Waarom loop je samen met je collega’s mee?

 • Jullie werken samen als team aan een gezonde leefstijl;
 • Je leert je collega’s ook op een sportieve manier kennen en daardoor ideaal als teambuilding;
 • Dit jaar heb je als team toegang tot het business run café:
  – een lekkere & gezonde sport maaltijd (incl. consumpties) voorafgaand aan de Gemert City Run
  – ‘inspiration shot’ van bekende atleet
  – warming-up en tips in aanloop naar de start
  – mogelijkheid tot massage
 • Jullie inschrijving verdient natuurlijk positieve aandacht voorafgaand en tijdens het evenement.

Programma

Tijdens de eerste edities stonden er meer dan twintig teams uit Gemert en omstreken aan de start. Dit jaar hoopt de organisatie natuurlijk om meer bedrijven uit de regio zo ver te krijgen, om op een gezellige en gezonde manier toe te werken naar de 5 of 10 kilometer. De Gemert City Run biedt een mooie kans om te werken aan een gezonde leefstijl en je als bedrijf op een positieve manier in de picture te zetten.

16:00   Aanvang met ‘inspiration shot’ van bekende atleet
17:00   sport maaltijd
18:00   opening Gemert City Run met warming-up
18:40   start 5 km
19:30   start 10 km
21:00   prijsuitreikingen en afterparty op het Ridderplein

Waar wachten jullie nog op?
Inschrijven kan tot 17 mei via deze link